Är du vår nya kollega?

Nu söker vi nya stjärnor till vårt försäljningsteam.

Vi tror inte på långa jobbannonser. Eller att du ska platsa in i ett speciellt fack. Istället tror vi på att belöna rätt attityd, driftighet och initiativ. Vi står just nu inför kraftig tillväxt och söker flera ambitiösa kollegor som vill ta chansen och lyckas med oss.

Så, är du…

  • tävlingsmänniska?
  • tjej eller kille över 18 år?
  • sugen på att jobba med försäljning?
  • snabbtänkt och har lätt för att uttrycka dig?
  • sugen på att ta dig framåt i livet och karriären?
  • en person som jobbar med försäljning idag?
  • intresserad av att lära dig att sälja?en person som uppskattar humor under arbetsdagen och har lätt till skratt?
  • en person som gärna jobbar för en trygg och långsiktig arbetsgivare?

Känner du igen dig i merparten av påståendena ovan?

Grymt! Då har du riktigt goda förutsättningar för att trivas och lyckas med oss.

Vårt försäljningsteam älskar att göra affärer och drivs av tävlingsmomentet. Med stark vilja har du möjlighet att göra snabb karriär hos oss, med möjlighet till mycket god inkomst.

Som innesäljare blir du en nyckelspelare i vårt försäljningsteam. Vi tror mer på ditt driv och på dig som person, än att granska din arbetslivserfarenhet och utbildning.

Hos oss får du en trygg, fast lön med en mycket attraktiv provisionsdel som saknar övre gräns. Vi finns också där för att utbilda och coacha dig direkt från start. Vi börjar med tre veckors introduktionsutbildning. Allt för att du – tillsammans med oss – ska utvecklas och nå framgång.

Nyfiken?

Skicka in ditt CV och ett personligt brev redan idag. Tveka inte på att kontakta:

Sandra Svanström
Rekryteringsansvarig innesälj
Telefon: 0720-478928
sandra.svanstrom@factoringgruppen.se

Skicka in din ansökan redan idag

Tjänsterna tillsätts den 6/11 2017. Fram till att tjänsterna har tillsatts på angivet datum tar vi emot löpande ansökningar. Efter att vi har mottagit din ansökan kommer vi att kontakta dig för en telefonintervju. Därefter kommer du att få mer information om kommande steg.

Kort om Factoringgruppen
Factoringgruppen förmedlar finansiering för små och mellanstora företag i hela Sverige. Vårt huvudkontor finns i nyrenoverade, fräscha lokaler i Krokslätts fabriker, Mölndal. Vi köper fakturor för cirka 1,8 miljarder per år och vi står nu inför en kraftig tillväxt. Därför söker vi fler ambitiösa personer som vill utvecklas tillsammans med oss. Varmt välkommen med din ansökan!