Företagslån

Låna pengar till nya projekt och investeringar

Vill du förverkliga en ny affärsidé, anställa nya medarbetare eller kanske köpa ny utrustning för att höja produktionskapaciteten i din verksamhet? Som företagare kan du ibland behöva kontanta medel för att finansiera nya affärsmöjligheter.

Snabba och trygga företagslån som hjälper ditt företag att växa

Vi erbjuder trygga och smidiga företagslån, så att du kan fortsätta utveckla ditt företag och öka lönsamheten. Med oss får du både snabba lånebesked och utbetalningar.

Kontakta oss så ser vi över din specifika situation och återkommer med ett skräddarsytt förslag.

Så fungerar ett företagslån

Brist på likviditet ska inte stå i vägen för utvecklingen av ditt företag. Då bankerna ofta är långdragna, eller till och med säger nej, tar vi en djupare titt på din företagssituation och dina förutsättningar och kan i många fall erbjuda ett företagslån redan inom 24 timmar. En ansökan är aldrig bindande, utan vi kommer gemensamt fram till rätt upplägg för dig och ditt företag.

Ditt behov

Vi bedömer alla ansökningar manuellt och letar alltid efter anledningar att bevilja ditt företagslån. Genom att sätta in oss i dina affärsplaner kan vi hjälpa dig att se över ditt affärsläge och anpassar villkoren efter dina specifika behov.

Företagsform och firmateckning

Vi erbjuder företagslån för dig som driver kommanditbolag, handelsbolag, enskild firma eller aktiebolag.

Borgensåtagande

Vi har inga formkrav om hur ett avtal om borgen ska se ut. Det vi som långivare efterfrågar är att en borgensman har god insyn i företagets affärer och ekonomi, förslagsvis en styrelsemedlem, ägare eller VD.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har fler frågor om våra företagslån.

Låna pengar och utveckla ditt företag med Factoringgruppen

Sömlös integration

Jobbar du med Visma, Fortnox eller Bygglet? Utmärkt! De integreras sömlöst med Factoringgruppens system.

🍪 Mmm... cookies

Genom att fortsätta på sidan accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy.