Hej Sebastian!

Det senaste året har vi vuxit rejält. På köpet har vi fått ett helt gäng nya, härliga kollegor! En av dem är Sebastian Hennings, som sedan ett par månader arbetar som innesäljare. Vi kikade in – mitt i all energi på försäljningsavdelningen – och sa ett kort men kärnfullt ”tjena”!

​Ni verkar ha högt tempo! Hur ser en dag som innesäljare på Factoringgruppen ut?

– Vi startar alltid dagen med en liten genomgång i gruppen där vi diskuterar dagsmålen och hur vi skall uppnå dem. Dagen är uppdelad i fyra olika säljpass med pauser i som spenderas med kollegorna i vårt fina kontor. Vi har alltid olika aktiviteter som motiverar oss till att lägga i en extra växel och göra det lilla extra. Om det så är en säljtävling, gemensamt mål eller egen målsättning som gör att vi får unna oss en rolig aktivitet tillsammans, så är det alltid roliga dagar med hårt arbete och högt tempo. Sen är det alltid mycket skratt och bra musik, vilket drar upp mungiporna lite extra!

Hur kommer det sig att du började arbeta på Factoringgruppen?

– Jag började på Factoringgruppen för att jag ville ta nästa steg i min säljkarriär. Jag kände att finansbranschen är väldigt intressant och bred. Man kan välja många olika vägar och det finns många områden att utvecklas och klättra på.

Vad gjorde du innan du kom till Factoringgruppen?

– Jag var säljledare på Comitto, där vi jobbade med dörrförsäljning av Telia Fiber. Mellan det jobbet och mitt nuvarande gjorde jag en långresa i sju olika länder. En grym erfarenhet och jag reste mestadels själv.

Vad tycker du är det bästa med att vara innesäljare?

– Att vara med och bidra med nya kunder till ett företag som växer starkt är en fantastisk känsla. Det känns också givande att kunna erbjuda en tjänst som jag själv tror på stenhårt. Det är helt enkelt en grym känsla att hjälpa företagare så att deras jobb blir lättare!

Och vi tycker det är en minst lika grym känsla att ha med dig i vårt team Sebastian!