Bild på innesäljare som arbetar med factoring och att sälja fakturor

Innesäljare, Göteborg

Nu söker vi innesäljare till vårt säljteam i Göteborg!

Vi tror inte på långa jobbannonser. Eller att du ska platsa in i ett speciellt fack. Istället tror vi på att belöna rätt attityd, driftighet och initiativ. Vi växer just nu kraftigt och söker flera ambitiösa kollegor som vill ta chansen och lyckas med oss.

Så, är du…

  • tävlingsmänniska?
  • tjej eller kille över 18 år?
  • sugen på att jobba med försäljning?
  • snabbtänkt och har lätt för att uttrycka dig?
  • sugen på att ta dig framåt i livet och karriären?
  • en person som jobbar med försäljning idag eller intresserad av att lära dig att sälja?
  • en person som uppskattar humor under arbetsdagen och har lätt till skratt?
  • en person som gärna jobbar för en trygg och långsiktig arbetsgivare?

Känner du igen dig i merparten av påståendena ovan?

Grymt! Då har du riktigt goda förutsättningar för att trivas och lyckas med oss.

Vårt försäljningsteam älskar att göra affärer och drivs av tävlingsmomentet. Som innesäljare blir du en nyckelspelare i teamet. Med stark vilja har du möjlighet att göra snabb karriär, med möjlighet till mycket god inkomst. Vi tror mer på ditt driv och på dig som person, än att granska din arbetslivserfarenhet och utbildning.

Vad innebär det att arbeta hos oss?

Hos oss får du en trygg, fast lön med en mycket attraktiv provisionsdel som saknar övre gräns. Vi finns också där för att utbilda och coacha dig direkt från start. Vi börjar till exempel med tre veckors introduktionsutbildning. Allt för att du – tillsammans med oss – ska utvecklas och nå framgång.

Vill du veta mer om vad det innebär att jobba som innesäljare hos oss?

Välkommen att skicka in ditt CV och personliga brev redan idag. Om du har frågor är du också varmt välkommen att kontakta:

Sandra Svanström
Rekryteringsansvarig, innesälj
sandra.svanstrom@factoringgruppen.se

Tjänsterna tillsätts löpande under januari och februari 2018 och vi tar emot löpande ansökningar. När vi har mottagit din ansökan kontaktar vi dig för en telefonintervju. Därefter kommer du att få mer information om kommande steg.

Kort om Factoringgruppen
Factoringgruppen förmedlar finansiering för små och mellanstora företag i hela Sverige. Vårt huvudkontor finns i nyrenoverade, fräscha lokaler i Krokslätts fabriker, Mölndal. Vi köper fakturor för cirka 2 miljarder per år och befinner oss i kraftig tillväxt. Varmt välkommen med din ansökan!