Bilden illustrerar platsannons för kredithandläggare på Factoringgruppen

Innesäljare till vårt huvudkontor

Bli en del av Göteborgs starkaste säljteam!

Vi tror inte på kilometerlånga jobbannonser. Eller att du ska passa in i ett speciellt fack. Istället tror vi på att bygga ett blandat team där just dina styrkor och personliga egenskaper får komma till sin rätt. Ett team där våra olika personligheter, erfarenheter och åldrar kompletterar – och stärker – varandra. Och nu vill vi bli fler! Så om du vill bli en del av finansbranschens kanske vassaste försäljningsteam, hör av dig till oss.

Är du…

  • intresserad av, eller jobbar med, försäljning?
  • tävlingsmänniska?
  • snabbtänkt och har lätt för att uttrycka dig?
  • en person som uppskattar humor under arbetsdagen och har lätt till skratt?
  • en person som vill jobba hos en trygg och långsiktig arbetsgivare?

Känner du igen dig i flera av ovanstående punkter?

Då tror vi att du har rätt förutsättningar att lyckas tillsammans med oss!

Vårt försäljningsteam älskar att göra affärer och drivs av tävlingsmomentet. Som innesäljare blir du en nyckelspelare i det teamet. Som företag arbetar vi aktivt för att bli ett blandat team, med många olika erfarenheter och bakgrunder. Det gör oss bättre rustade för att möta våra kunder i alla de olika branscher de verkar inom.

Vad vi erbjuder

Hos oss får du en kombination av trygg, fast lön och en attraktiv provisionsdel utan övre gräns. Utöver det har du tillgång till friskvårdsbidrag och massage på jobbet. Bara för att nämna några saker. Vi finns också där för att utbilda och coacha dig. Allt för att du – tillsammans med oss – ska trivas, utvecklas och nå framgång.

Är du intresserad?

Hos oss behöver du inte ha ett flott CV och ett välskrivet personligt brev, utan vi vet av tidigare erfarenhet att personlighet, inställning och motivation är det som behövs för att lyckas hos oss. Vi vill istället träffa dig så fort som möjligt innan tjänsterna blir tillsatta, rekrytering sker löpande. Så har vi fångat ditt intresse, vänta inte med att skicka in din ansökan!

Klicka här för att skicka in dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sandra Svanström
Ansvarig chef Innesälj
sandra.svanstrom(a)factoringgruppen.se