SISTA ANSÖKNINGSDAG: LÖPANDE

Mötesbokare till Göteborg

Vill du vara med att utveckla och expandera finansbranschens främsta säljavdelning? Trivs du i en social yrkesroll där du driver ditt eget arbete framåt? Vi på Factoringgruppen söker dig som vill bli vår nästa mötesbokare!

Om oss

Factoringgruppen är ett finansbolag med lång erfarenhet och gedigen kunskap om företagande, finansiering och factoringbranschen. Bland våra kunder finns både små och medelstora företag i hela Sverige. Vi erbjuder extra likviditet genom fakturaköp och belåning av fakturor samt inkassotjänster. Vi brinner för att förenkla livet för företag och sköter kundrelationer på ett professionellt och kundvänligt sätt. Vi erbjuder ett roligt och spännande arbete i ett härligt team där skrattet aldrig är långt bort.

Arbetsuppgifter

I rollen som mötesbokare är din huvudsakliga arbetsuppgift att boka kvalificerade möten B2B. Du ringer kalla samtal och bokar möten med potentiella kunder utifrån en lista du blir tilldelad. Du genomför säljsamtal via telefon till företagare av olika storlek och från många olika branscher i syfte att erbjuda möjligheten till finansiering i form av fakturaköp. I rollen har du ett eget resultatansvar med budgetmål. Du är en del och av vårt säljteam där du samarbetar med våra utesäljare.

Om du vill arbeta på en plats som erbjuder dig frihet under ansvar, stort inflytande på ditt eget arbete och jobba med kollegor med lika höga ambitioner som du själv har – då är detta rätt tjänst för dig!

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
  • Erfarenhet av försäljning är meriterande

För att lyckas i rollen som mötesbokare tror vi att du är en person med ordningssinne som är trygg i dig själv med ett intresse för försäljning och resultat. Du har en stark drivkraft och gillar att utmana dig själv. Därtill är du positiv, utåtriktad och har nära till skratt. Du trivs att prata i telefon med kunder, har lätt för att kommunicera och att skapa kontakt.

Vi ser vidare att du är prestationsinriktad och trivs med att arbeta mot uppsatta mål, både självständigt och tillsammans med andra.

Ansök enkelt via mobilen eller datorn!

Hos oss behöver du inte ha ett flott CV och ett långt, välskrivet personligt brev. Vi vet av tidigare erfarenhet att personlighet, inställning och motivation är det som behövs för att lyckas hos oss. Vi vill i stället träffa dig så fort som möjligt innan de sista tjänsterna blir tillsatta.

Rekrytering sker löpande. Kontoret är beläget i nya, fräscha lokaler i centrala Göteborg. Tjänsten som utlyses är en tillsvidareanställning på heltid.

Varmt välkommen med din ansökan! Bifoga ditt CV och några korta rader om varför just du är rätt person för denna tjänst.

Vid frågor maila Marcus Widell.

🍪Mmm... cookies

Genom att fortsätta på sidan accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy.