Mötesbokare till Göteborg

Vill du vara med att utveckla och expandera finansbranschens främsta säljavdelning? Trivs du i en social yrkesroll där du driver ditt eget arbete framåt? Vi på Factoringgruppen söker dig som vill bli vår nästa mötesbokare!

Vi på FG hjälper företagare växa.

Om oss

Vi är idag ett av Sveriges ledande factoringbolag med lång erfarenhet och gedigen kunskap om företagande, finansiering och factoringbranschen. Tillsammans jobbar vi dagligen för att leverera en unik kundupplevelse och att möta våra kunders behov av likviditet genom fakturaköp, fakturabelåning och företagslån.

På Factoringgruppen jobbar du i ett familjärt, snabbfotat och nyfiket bolag. Med vårt sikte inställt på tillväxt ges du möjlighet att utvecklas och påverka – både din egen roll och bolaget i stort. Vi sitter i nyrenoverade lokaler i Wijks villa med oslagbart centralt läge precis vid Näckrosdammen med både Korsvägen och Avenyn precis runt hörnet.

Om tjänsten

Här blir du en del av ett drivet och härligt team där skrattet alltid är nära till hands. Du, tillsammans med dina kollegor jobbar självständigt med att, via telefon, boka kvalificerade B2B möten till våra utesäljare. Du ringer och pratar med företagare av olika storlek, i varierande branscher och som befinner sig i olika skeden av sin bolagsresa med målet att erbjuda dem finansiering i form av fakturaköp.

Om du vill arbeta på en plats som erbjuder dig frihet under ansvar, stort inflytande på ditt eget arbete och jobba med kollegor med lika höga ambitioner som du själv har – då är detta rätt tjänst för dig!

Vem är du?

Vi söker dig som sprider positiv energi, är utåtriktad, har nära till skratt och mår bra i en social yrkesroll. För att trivas i rollen som mötesbokare hos oss tror vi att du är en person med stark drivkraft som gillar utmaningar och att jobba mot uppsatta mål, både självständigt och tillsammans med andra. I rollen kommer du ha ett eget resultatansvar med budgetmål.

Våra önskemål till dig

  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Tidigare erfarenhet av försäljning är det ett plus i kanten

Är du den vi söker?

Då är du varmt välkommen med din ansökan! Du behöver inte ha ett flott CV och ett långt, välformulerat personligt brev. Hos oss är personalen vår främsta tillgång, vi vet av tidigare erfarenhet att personlighet, inställning och motivation är det som behövs för att du ska lyckas hos oss.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt huvudkontor i Göteborg.

Bifoga ditt CV och några korta rader om varför just du är rätt person för denna tjänst.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Hoppas vi ses!

Vid frågor maila Marcus Widell.