Bilden illustrerar platsannons för kredithandläggare på Factoringgruppen

Nu söker vi en till kredithandläggare!

Factoringgruppen grundades 2007 och är idag en välkänd aktör inom kredithantering. Vi arbetar med fakturaköp och andra finansieringslösningar för små till medelstora företag. Vi sitter i nyrenoverade fräscha lokaler i Krokslätts Fabriker, Mölndal och är 25 anställda.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som kredithandläggare i Factoringgruppens kreditteam och dina arbetsuppgifter innebär bl.a. stor kundkontakt, vanligtvis via telefon och mail, kreditbedömningar och viss administration. Det är en bred och varierande roll som är mycket utmanande för rätt person. Du har en nära dialog med externa kunder, kreditinstitut och myndigheter samt ett mycket nära samarbete med interna funktioner såsom sälj och produktion.

Kvalifikationer

Vi tror att du är civilekonom och att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Du har en god känsla för affären och tycker om att analysera och sätta dig in i våra kunders behov och önskemål. Du har ett stort intresse av att söka, granska och tolka affärsinformation vilket är avgörande för din roll som handläggare. Det är meriterande om du har arbetat inom bank, kredithantering, inkasso och/eller fakturaköp.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är driven att utvecklas, du söker efter utmaningar och du trivs med att arbeta i ett högt tempo. Troligtvis har ditt driv och engagemang visat sig i tidigare karriärvägar eller engagemang under din studietid och du har utvecklat ett professionellt agerande gentemot kunder och kollegor och har en relationsskapande personlighet.

Du har förmågan att verka i en roll där du tar mycket eget ansvar och arbetar självständigt och är en stark kommunikatör och förhandlare. Du vill arbeta utåtriktat med mycket kontakt med kunder och andra parter. Du har ett väl utvecklat ordningssinne och har ambitionen och viljan av att utvecklas i ett snabbt växande företag där man bygger sitt varumärke genom laganda, personlighet och en jordnära attityd.

Vi erbjuder

Du kommer att få vara med och arbeta i en snabbt växande bransch och får medverka i spännande företag som är mitt i en spännande tillväxtresa. Du hamnar i ett företag som sätter service, flexibilitet och lösningsorientering mycket högt på dagordningen. Vi är ett ungt företag med bra stämning och högt i tak och vi har stora visioner om vad som tillsammans kan göras inom branschen.

Kontakt och ansökan

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt. Vi samarbetar med Your Talent i denna rekrytering, så skicka din ansökan via www.yourtalent.se.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Johan Sjöberg på telefon 0761-709851 eller e-post johan.sjoberg@yourtalent.se

Varmt välkommen!