Fakturahantering online

Vill du spara tid, förenkla din administration och hantera alla fakturor på ett och samma ställe? Då kan du använda vår kostnadsfria tjänst för fakturering online. Som kund sköter du superenkelt din fakturering, direkt i vårt system. Samtidigt får du tillgång till faktureringsstatistik, rapporter och aktuella kundreskontra – allt i ett användarvänligt system.

Fakturering genom oss är enkelt och bekymmersfritt

Därför kan du nu enkelt skapa dina fakturor direkt i vårt system. Efter att du fått dina inloggningsuppgifter från oss, lägger du enkelt in fakturauppgifterna och skapar din första faktura. Sedan tar vi hand om all administration kring faktureringen för dig. Vi skriver ut fakturan, frankerar och skickar den till din kund. Enkelt och kostnadseffektivt.

Och du slipper hantera administrationen av dina fakturor

Oavsett om du skapar dina fakturor direkt via vårt onlinesystem eller skickar in dem till oss via mail minimerar du din administration. Om du vill, följer du enkelt dina fakturor via en säker inloggning. Du ser till exempel när fakturan blivit registrerad, när avräkning gjorts och när dina utbetalningar sker. Och om du behöver underlag och betalningsstatistik kan du enkelt hämta ut rapporter direkt i systemet. Smart va?

Vill du slippa hantera dina fakturor?

Vill du också förenkla din fakturering via vårt onlinesystem eller vill du veta mer om hur det fungerar att sköta din fakturering genom oss? Kontakta oss så lägger vi upp ett användarkonto redan idag, eller visar dig hur det fungerar.

 • Ställningsbyggare, Malmö

  ”För oss är factoring ett bra alternativ till andra finansieringslösningar. Factoringgruppen har varit med oss i snart tre år och vi är jättenöjda.”

 • Grossist, Stockholm

  ”Vår erfarenhet av Factoringgruppen: det bara funkar. Gott så! Vi rekommenderar. ”

 • Transportbolag, Kungälv

  ”Vi har många fakturor varje månad så för oss var det viktigt att ha en egen kontaktperson. Vi har använt andra lösningar innan, men Factoringgruppens personliga modell funkar bäst för oss.”

 • Måleriföretag i Karlstad

  ”Vi har arbetat med Factoringgruppen i snart fem år. De är enkla att nå och alltid snabba att svara om vi har frågor. Vi rekommenderar dem!”

 • Snickare, Göteborg

  ”Factoringgruppen har grym service och är enkla att ha att göra med. Alltid snabb utbetalning och inget krångel. Tumme upp från oss!”