Bilden illustrerar platsannons för kredithandläggare på Factoringgruppen

Säljare till vårt Stockholmskontor

Factoringgruppen växer så det knakar – inte minst i Stockholmsområdet. Och därför behöver vi bli fler! Nu söker vi säljare till vårt Stockholmskontor. 

Vem söker vi?

Vi söker dig som tycker om att bygga nya kundrelationer, skapa nätverk och se till att fler företag i Stockholmsregionen upptäcker våra finansieringstjänster. Just nu ser vi en kraftig efterfrågan och kundtillväxt vilket gör att vi behöver stärka upp vårt försäljningsteam ytterligare.

Hos oss får du jobba självständigt och i ett högt tempo – tillsammans med regionsansvarig i Stockholm. Du utgår från vårt kontor i centrala Stockholm. I ditt jobb kommer du ha daglig kontakt med egenföretagare och företagsägare. Därför är det viktigt att du är van att agera snabbt när en möjlighet dyker upp och att du drivs av att ta fram smarta lösningar som hjälper dem att utveckla och driva sina företag.

Behöver du ha erfarenhet från finansbranschen?

Självklart är erfarenhet från finansbranschen och en förståelse för små och medelstora företags verklighet en stor fördel i jobbet. Samtidigt tror vi att rätt inställning och eget initiativ slår lika högt som utbildning och tidigare erfarenheter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du ska passa in i vår företagskultur. B-körkort är en självklarhet och en förutsättning för jobbet.

Vilka är vi?

Factoringgruppen är Sveriges tredje största renodlade factoringbolag. Vi erbjuder små och medelstora företag finansiering genom factoring och fakturaköp. Vi är idag 27 medarbetare och köper årligen fakturor till ett värde av cirka två miljarder.

Vi erbjuder:

  • Mycket goda löne- och tjänstevillkor
  • Tjänstebil
  • Tjänstepension
  • Friskvårdsbidrag
  • Hjälp med mötesbokning genom våra fantastiska innesäljare
  • Goda utvecklingsmöjligheter i ett snabbväxande företag
  • Ett intressant arbete i ett växande företag
  • Ett fritt arbete med mycket eget ansvar

Att jobba på Factoringgruppen

Vi är ett mindre finansbolag, med stora ambitioner. Det gör att du blir en stor del i en liten organisation – inte en liten kugge i ett stort maskineri. Du är med och påverkar och blir en viktig del i ett företag med god sammanhållning där det är högt i tak och öppen atmosfär. Välkommen med din ansökan.

Ansökan

Välkommen att skicka ditt CV tillsammans med ett personligt brev till Niklas Arvidsson, Försäljningschef:

E-post: niklas.arvidsson@factoringgruppen.se

Telefon: 031-719 99 28 (dir)