Bilden illustrerar platsannons för kredithandläggare på Factoringgruppen

Säljare till vårt Stockholmskontor

Factoringgruppen växer så det knakar – inte minst i Stockholmsområdet. Och därför behöver vi bli fler! Nu söker vi säljare till vårt Stockholmskontor. 

Vill du hänga med oss?

Att arbeta med försäljning av finansiella tjänster handlar i hög utsträckning om relationer. Att långsiktigt bygga upp och underhålla ditt nätverk i regionens näringsliv är en viktig del i uppdraget. Men det handlar minst lika mycket om att våga gå på avslut – att agera snabbt när möjligheten dyker upp. Vi sätter stolthet i att ge våra kunder snabb service så att vara snabb i vändningarna är viktigt för både oss och våra kunder.

Till din hjälp har du vårt team av innesäljare, som hjälper dig att prospektera, kvalificera och boka kundmöten i din region. Vår marknads- och säljorganisation stöttar med alltifrån administration, försäljningsplanering och marknadsaktiviteter. Du utgår från vårt kontor i centrala Stockholm, men kommer att arbeta med kunder i hela Mälardalen.

Vem är du?

Vi tror att du arbetar med försäljning och affärsutveckling idag. Självklart är erfarenhet från finansbranschen och en förståelse för finansiering en stor fördel i jobbet, men det är inget krav. Vi tror att rätt inställning och eget initiativ slår lika högt som utbildning och tidigare erfarenheter. B-körkort är en förutsättning för tjänsten.

Vilka är vi?

Factoringgruppen erbjuder företagsfinansiering genom bland annat factoring och fakturaköp. Vi är idag Sveriges tredje största factoringbolag och köper årligen fakturor till ett värde av ca tre miljarder kronor. Vårt huvudkontor finns i Mölndal, strax utanför Göteborg.

Att jobba på Factoringgruppen

Vi är ett mindre finansbolag, med stora ambitioner. Det gör att du blir en stor del i en liten organisation – inte en liten kugge i ett stort maskineri. Du är med och påverkar och blir en viktig del i ett företag med god sammanhållning där det är högt i tak och öppen atmosfär.

Vi erbjuder:

  • Goda löne- och tjänstevillkor
  • Tjänstebil
  • Tjänstepension
  • Friskvårdsbidrag
  • Hjälp med mötesbokning
  • Goda utvecklingsmöjligheter i ett snabbväxande företag
  • Ett fritt arbete med mycket eget ansvar

Ansökan och frågor

Skicka ditt CV tillsammans med ett personligt brev till:

Niklas Arvidsson, Försäljningschef

E-post: niklas.arvidsson@factoringgruppen.se

Telefon: 031-719 99 28 (dir) / 031-719 99 20 (vxl)

Välkommen med din ansökan!