Vill du arbeta inom fakturaköp – och factoringbranschen?

Då har du världens chans just nu. Just nu söker vi nämligen dig som älskar leads och prospekts – och som är sugen på att arbeta i finansbranschen.

Factoringgruppen växer. Så det knakar. Sedan starten 2007 har vi till och med haft den snabbaste tillväxten i hela fakturaköpsbranschen. Vill du vara med på vår resa? Nu söker vi dig som älskar att researcha prospekts, generera leads och aktivt driva på vår nyförsäljning.

Om rollen

För oss handlar försäljning om att bygga långsiktiga och personliga relationer med kunder. Våra kundrelationer börjar därför alltid i det personliga kundmötet. Det är också där du kommer in i bilden. Som innesäljare hos oss har du det viktiga uppdraget att kvalificera leads och boka kundmöten till våra säljare. Ju bättre leads och möten, desto fler potentiella kundrelationer.

Som innesäljare hos oss behöver du därför vara både nyfiken, tävlingsinriktad och älska relationer med människor. Det gäller också att du snabbt kan sätta dig in i våra kunders verksamhet och behov. Du blir en nyckelperson i de tidiga faserna av vår försäljning – både för oss och våra kunder.

Vad innebär det att arbeta på Factoringgruppen?

För oss är det viktigt att man trivs, har kul och utvecklas i sin yrkesroll. Vi ser det också som en förutsättning för att göra bra resultat. Därför ger vi dig löpande möjlighet att förbättra din försäljningskunskap – tillsammans med vårt positiva och framgångsrika försäljningsteam.

Det får du

  • En konkurrenskraftig fast lön kopplat till vårt generösa provisionssystem.
  • Löpande utbildning: vi ordnar föreläsare inom försäljning och affärsutveckling – både externa och interna. Vi uppmuntrar alltid personlig utveckling.
  • Öppen, ärlig och familjär företagskultur med korta beslutsvägar.
  • En roll med mycket god utvecklingspotential i ett växande bolag – vi internrekryterar alltid i första hand.

Vem är du?

Vi tror att du idag arbetar med försäljning och vill ta nästa steg. Du är också sugen på att lära dig allt om finans- och fakturaköpsbranschen – och gillar att komma med egna idéer och lösa problem. Och det menar vi verkligen -i din roll kommer du dagligen diskutera lösningar till bättre lönsamhet och ett enklare företagsliv med våra kunder.

Viktigt för att lyckas i rollen

  • Du bör motiveras av höga målsättningar och goda resultat
  • Du är positiv och bidrar till bra samarbete med både kollegor och kunder
  • Du är nyfiken och är en problemlösare som tycker om eget ansvar
  • Du är hundra procent inställd på god service och kundfokus

Så ansöker du

Du är varmt välkommen att ansöka eller kontakta oss för mer information om tjänsten. Skicka CV och personligt brev – eller dina frågor – till Niklas Arvidsson, Försäljningschef: niklas.arvidsson@factoringgruppen.se

Tjänsten är placerad i vårt nyrenoverade, fräscha kontor i Krokslätts Fabriker i Mölndal.

Om Factoringgruppen

Factoringgruppen grundades 2007 och erbjuder factoringtjänster till företag i hela Sverige. I dagsläget är vi 17 anställda. Vi värderar vår personal mycket högt vilket vi tror är en bidragande faktor till vår framgång. Välkommen att kontakta oss.