Bilden illustrerar platsannons för kredithandläggare på Factoringgruppen

Nu söker vi en assisterande kredithandläggare!

Factoringgruppen grundades 2007 och är idag en välkänd aktör inom kredithantering. Vi arbetar med fakturaköp och andra finansieringslösningar för små till medelstora kunder. Vi sitter i nyrenoverade fräscha lokaler i Krokslätts Fabriker, Mölndal och har 25 anställda.

ARBETSGUPPGIFTER

Du kommer att arbeta som assistent åt kredithandläggarna och stötta dem i deras dagliga arbete. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat inkommande och utgående telefoni, matchning i databas/affärssystem, enklare ekonomiuppgifter och kontakter med kunder och intressenter. Det är en bred och stöttande roll till handläggarna som innefattar mycket kontakt med företag och privatpersoner både via telefon och mail.

KVALIFIKATIONER

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning inom ekonomi och att du har arbetat i något eller några år efter avslutade studier. Alternativt är du nyutexaminerad och har arbetat vid sidan av dina studier gärna inom finans eller liknande bransch.

Du är positiv, öppen och glad till din natur och ser möjligheter snarare än problem. Du har lätt för att skapa relationer, har förmågan att agera proffsigt i alla affärskontakter och har en naturlig fallenhet för service. Du är rak, ärlig och har inga problem att hugga i när det behövs.

PERSONLIGT

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är driven och har viljan att utvecklas. Du söker efter utmaningar och du trivs med att arbeta i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter. Du har ett väl utvecklat ordningssinne och har ambitionen och viljan av att utvecklas i ett snabbt växande företag där man bygger sitt varumärke genom laganda, personlighet och en jordnära attityd.

VI ERBJUDER

Du kommer att få vara med och arbeta i ett växande företag som arbetar med den senaste tekniken inom branschen. Det finns stora möjlighet att kunna påverka din framtida utveckling inom bolaget. Du hamnar i ett företag som sätter service, flexibilitet och lösningsorientering mycket högt på dagordningen. Vi är ett ungt företag med bra stämning och högt i tak och vi har stora visioner om vad som tillsammans kan göras inom branschen.

ANSÖKAN

Vi samarbetar med Your Talent i denna rekrytering. Ansök via www.yourtalent.se. För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta Johan Sjöberg på 0761-709851 eller via mail: johan.sjoberg@yourtalent.se

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Varmt välkommen!