Nu stärker vi upp vår försäljningsavdelning ytterligare

Vi växer. Så det knakar. Sedan starten 2007 har vi till och med haft den snabbaste tillväxten i hela fakturaköpsbranschen. Vill du vara med på vår resa? Nu söker vi dig som vill ta en nyckelroll som innesäljare på vår försäljningsavdelning.

Om rollen:

För oss handlar försäljning om långsiktiga kundrelationer. Att hitta smarta, kundanpassade finansieringslösningar som ger våra kunder bra förutsättningar att utveckla sina affärer. Vi finns till för att möta deras individuella behov – inte för att få snabba avslut.

Som innesäljare hos oss behöver du därför vara lyhörd, nyfiken och snabbt kunna sätta dig in i våra kunders verksamhet och behov. Du blir en nyckelperson – både för oss och våra kunder.

Vad innebär det att arbeta hos oss?

För oss är det viktigt att du trivs, har kul och utvecklas i din yrkesroll. Vi ser det också som en förutsättning för att göra bra resultat. Därför ger vi dig löpande möjlighet att förbättra din försäljningskunskap – tillsammans med ett positivt och professionellt gäng av kollegor.

Detta erbjuder vi:

• En konkurrenskraftig fast lön kopplat till vårt generösa provisionssystem.
• Löpande utbildning: vi ordnar föreläsare inom försäljning och affärsutveckling – både externa och interna. Vi uppmuntrar alltid personlig utveckling.
• Öppen, ärlig och familjär företagskultur med korta beslutsvägar
• En roll med mycket god utvecklingspotential i ett växande bolag.

Vem är du?

Vi tror att du idag arbetar som säljare och vill ta nästa steg i karriären. Du är också sugen på att lära dig allt om finansbranschen – och gillar att komma med egna idéer och lösa problem. Och det menar vi på riktigt. I din roll kommer du aktivt föreslå lösningar som hjälper våra kunder till bättre lönsamhet och ett enklare företagsliv.

Viktigt för att lyckas i rollen:

• Du bör motiveras av höga målsättningar och goda resultat.
• Du är positiv och bidrar till bra samarbete med både kollegor och kunder.
• Du är nyfiken och är en problemlösare som tycker om eget ansvar
• Du är hundra procent inställd på god service och kundfokus.

Så ansöker du:

Du är varmt välkommen att ansöka, eller kontakta oss för mer information om tjänsten. Skicka CV och personligt brev eller dina frågor till Niklas Arvidsson, Försäljningschef: niklas.arvidsson@factoringgruppen.se Tjänsten är placerad på vårt kontor i Krokslätts Fabriker i Mölndal.

Om oss

Factoringgruppen grundades 2007 och erbjuder factoringtjänster till företag i hela Sverige. I dagsläget är vi 17 anställda. Vi värderar vår personal mycket högt vilket vi tror är en bidragande faktor till vår framgång.