Factoringgruppen - en del av Bygglet

Bygglet är ett projektverktyg specialiserat för dig i byggbranschen. I verktyget kan du hantera och administrera allt från resursplanering och tidrapportering till offerter och fakturor, på ett och samma ställe. Det ska inte vara ett projekt att driva projekt, precis som det inte ska vara svårt att frigöra pengar som redan finns i ditt företag.

Vad är Bygglet?

Bygglet är ett digitalt projektverktyg där du som jobbar i byggbranschen kan samla alla delar av dina projekt på ett och samma ställe. Du sparar tid och pengar som i stället kan läggas på din kärnverksamhet – eller på mer tid med familjen. Bygglet hjälper dig med offerter, inköp och leverantörsfakturor, projekt- och resursplanering, fakturering, projektuppföljning, ÄTA-hantering, tidsrapportering, egenkontroller och mer därtill.

  • Över 85 000 användare i Sverige
  • Över 1,85 miljoner genomförda projekt i Bygglet
  • 9 av 10 kunder rekommenderar Bygglet
  • 15 olika språk i appen

Kort och gott – allt du behöver i ett överskådligt och lättanvänt verktyg, full koll och inga överraskningar!

Vill du veta mer om Bygglet? Boka en kostnadsfri demo här! 

Omtyckta funktioner i Bygglet

  • Resursplanering – I Bygglet får du rätt person på rätt plats i rätt tid och hanterar enkelt frånvaro, semester och andra aktiviteter.
  • Offerter – I Bygglet skapar och återanvänder du proffsiga offerter och omvandlar dem smidigt till projekt
  • Tidrapportering – Både anställda och arbetsledare tidrapporterar snabbt och smidigt i mobilen, surfplattan och i datorn
  • Fakturering – Full koll på vad du ska fakturera – med ett knapptryck

Se alla funktioner i Bygglet 

Inget krångel – enkla kopplingar till dina system

I Bygglet gör du enkelt kopplingar till ledande bokföringsprogram samt löneprogram som till exempel följer PAXml-standard. Du kan också smidigt läsa in artikelregidter med dina egna priser och rabatter samt koppla på EDI-följesedlar. På så sätt får du ut mer av Bygglet, samtidigt som du sparar tid!

Läs mer om Bygglets integrationer 

Factoringgruppen – en del av Bygglet

Factoringgruppen har ett långt samarbete med Bygglet. Tillsammans erbjuder vi en optimerad lösning som gör det möjligt för dig att, på ett snabbt och smidigt sätt, sälja din faktura med ett enkelt knapptryck via knappen PENGAR DIREKT inne i Bygglets system i samband med att fakturan skapas. Det gör att du kan få betalt i samma stund som den skickas ut till kund och få pengarna på kontot direkt, i stället för att vänta upp emot 90 dagar på betalning. På köpet slipper du tänka på administration och påminnelser.

Läs mer om hur vår gemensamma kund Agekil på ett lyckat sätt använt sig av Factoringgruppen och Bygglet