Så arbetar vi på Factoringgruppen

Att vara kund hos oss är enkelt, smidigt och tryggt. Du har alltid en personlig rådgivare att bolla med när du har frågor eller behöver support.

Dina kunder i fokus

Vi vet att dina kunder är det viktigaste för ditt företag. Därför är de även det viktigaste för oss. När vi köper dina fakturor tar vi över fordran och sköter all kommunikation kopplad till betalningen med din kund. Det är ett stort ansvar och något vi tar på största allvar. Vi ser alltid människorna bakom varje faktura och behandlar dina kunder med samma respekt, vänlighet och goda service som du hade gjort. Det vet vi leder till nöjda och återkommande kunder – både för dig och för oss.

Våra tjänster

Vi ❤ företagare

Vi på Factoringgruppen finns för dig i både nöd och lust – när nödsituationen kräver en lösning, men också för att väcka din lust för nya och långsiktigt framgångsrika affärer. Att vara kund hos oss innebär att du aldrig behöver oroa dig över inbetalningar, kredittider, likviditet eller fakturakrångel. Vi ger dig avlastning i vardagen och kraft till att se nya möjligheter i ditt företagande.

Lär dig mer i Factoringskolan

Experter på factoring

Vi har valt att fokusera vår verksamhet kring factoring och inget annat. Vi kan svara på alla frågor du har om att sälja fakturor, inkasso och fakturaservice.

På Factoringgruppen har vi vuxit tillsammans med våra kunder. Om det är något vår 20 år långa erfarenhet har lärt oss så är det att god service och relation är de viktigaste nycklarna till ett långt och framgångsrikt samarbete.

Vi är experter på factoring men är också duktiga på att förstå framförallt småföretagares behov, utmaningar och arbeta som en långsiktig partner i ditt företagande istället för att vara en snabb lösning. Det är detta som har gjort oss till det marknadsledande factoringbolag vi är idag.

Våra tjänster

Jobba hos oss

Vi letar alltid efter nya factoringexperter som vill ansluta sig till vårt team. Sök våra lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan.

Karriär

Kom igång med factoring! Ta första steget mot att bli kund eller prata med våra factoringexperter. 

🍪 Mmm... cookies

Genom att fortsätta på sidan accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy.