BLI PARTNER MED OSS

Tillsammans som partners kan vi skapa ett större mervärde och samtidigt hjälpa fler företagare med att få en jämnare likviditet och ett lugnare företagande genom snabb, schysst och flexibel finansiering – Bli partner med oss idag!

Varför bli partner med factoringgruppen?

Allt på samma ställe

All kommunikation sker genom en och samma kontakt, det gör det enklare, smidigare och mer tidseffektivt för alla inblandade parter.

Kickback till er

Som partner får ni kickback för varje lyckad rekommendation och förmånliga erbjudanden, ett partnerskap med oss ska vara ett bra val för alla inblandade.

Bättre tillsammans

Vi är bra var och en för sig, men ännu bättre tillsammans! Gemensamt kan vi erbjuda ett större värde och ett starkare erbjudande.

Systemleverantörer

Vill ni ge era kunder möjligheten att snabbt och enkelt få finansiering direkt i ert system? Anslut er till vår tjänst! Vi arbetar på flera olika sätt och skräddarsyr vår lösning för att passa just er.

Läs mer om vårt partnerskap med Bygglet

Idrottsföreningar

Vi hjälper och stöttar idrottsföreningar när det kommer till både likviditet och likviditetsplanering. Våra flexibla och välfungerade lösningar anpassas specifikt efter er verksamhet.

Läs mer om vårt partnerskap med ÖIS fotboll

Intresserad av att bli partner?

Kontakta mig gärna eller boka ett möte så pratar vi vidare om hur vi tillsammans kan hitta en skräddarsydd och optimal lösning för era specifika behov!

0761-82 08 61

niklas.arvidsson@fg.se

Boka möte med mig