BLI PARTNER MED OSS

Genom ett partnerskap med oss kan vi tillsammans skapa ett ökat värde och samtidigt underlätta för fler företagare att upprätthålla en stabil likviditet och ett mer harmoniskt företagande med snabb, rättvis och flexibel finansiering – Bli partner med oss idag!

Varför bli partner med factoringgruppen?

Allt på samma ställe

All kommunikation sker genom en och samma kontakt, det gör det enklare, smidigare och mer tidseffektivt för alla inblandade parter.

Kickback till er

Som partner får ni kickback för varje lyckad rekommendation och förmånliga erbjudanden, ett partnerskap med oss ska vara ett bra val för alla inblandade.

Bättre tillsammans

Vi är bra var och en för sig, men ännu bättre tillsammans! Gemensamt kan vi erbjuda ett större värde och ett starkare erbjudande.

Systemleverantörer

Vill ni erbjuda era kunder en smidig och snabb tillgång till finansiering direkt i ert system? Ta del av vår tjänst! Vi anpassar vår lösning på olika sätt för att passa just er.

Läs mer om vårt partnerskap med Bygglet

Idrottsföreningar

Vi erbjuder skräddarsydda och effektiva lösningar för att hjälpa idrottsföreningar med både likviditet och likviditetsplanering. Vår flexibilitet gör att vi kan anpassa våra tjänster efter just er verksamhet.

Läs mer om vårt partnerskap med ÖIS fotboll

Intresserad av att bli partner?

Kontakta mig gärna eller boka ett möte så pratar vi vidare om hur vi tillsammans kan hitta en skräddarsydd och optimal lösning för era specifika behov!

0761-82 08 61

niklas.arvidsson@fg.se

Boka möte med mig