Ska vi bli partners?

Genom att ingå ett samarbeta med oss kan vi gemensamt skapa mervärde och samtidigt underlätta för fler företagare att bibehålla en stabil likviditet och ett mer harmoniskt företagande med snabb, rättvis och flexibel finansiering – bli vår partner redan idag!

VÅRA PARTNERSKAP

Vi har skräddarsydda partnerskap av varierande storlek och karaktär, anpassade för olika behov.

Bygglet

Bygglet är projektverktyget som gör livet enklare för alla Sveriges byggbolag. Factoringgruppen har en smidig integration i Bygglets system som ger dig möjligheten att snabbt och enkelt sälja dina fakturor direkt hos Bygglet.

Besök Bygglet->

Erlandsson

Erlandsson holding AB är en expansiv västsvensk företagskoncern. Det lilla byggföretaget har växt till en koncern bestående av företag verksamma inom entreprenad, mark och infrastruktur, installation samt fastighetsutveckling. Vi på Factoringgruppen är preferred partner till Erlandsson gruppen gällande fakturaköp. 

Besök Erlandsson ->

KP Energy

KP Energy är en av Sveriges ledande grossister inom solenergi, elbilsladdning och energilagring. Factoringgruppen är idag KP Energys leverantör av fakturaköpstjänster och hjälper deras kunder med att snabbt och enkelt få tillgång till likviditet.

Besök KP Energy ->

Bokio

Bokio gör det enkelt att driva företag och har samlat hantering av bokföring, fakturering och lön i ett och samma smarta program. Genom oss på Factoringgruppen kan du även sälja dina fakturor samtidigt som du skapar dem, direkt i Bokio.

Besök Bokio ->

Froda

Froda erbjuder trygga och prisvärda företagslån som hjälper små- och medelstora företag att kunna investera i sina idéer. Tillsammans med vår partner Froda har vi tagit fram ett erbjudande med marknadsledande villkor.

Besök Froda ->

VARFÖR ETT PARTNERSKAP MED FACTORINGGRUPPEN?

1. Trygg likviditetspartner

Med lång erfarenhet och expertis inom factoring är vi en pålitlig och stabil samarbetspartner som har etablerat oss som en ledande aktör inom branschen.

2. Kickback till er

Som partner får ni förmånliga erbjudanden och kickback för varje lyckad rekommendation – ett partnerskap med oss ska vara ett bra val för alla inblandade.

3. Bättre tillsammans

Tillsammans är vi starkare! Genom ett samarbete kan vi skapa ett ännu större mervärde, ett mer kraftfullt erbjudande och en effektivare lösning.

INTRESSERAD AV ATT BLI PARTNER?

Kontakta mig gärna eller boka ett möte så pratar vi vidare om hur vi tillsammans kan hitta en skräddarsydd och och optimal lösning för era specifika behov!

0761-82 08 61

niklas.arvidsson@fg.se