Bli partner med Factoringgruppen

Som partners kan vi tillsammans skapa ett större mervärde och samtidigt hjälpa fler företagare med att få en jämnare likviditet och ett lugnare företagande genom snabb, schysst och flexibel finansiering – bli partner med oss idag!

Vad innebär ett partnerskap med Factoringgruppen?

Allt på samma ställe

All kommunikation sker genom en och samma kontakt, det gör det enklare, smidigare och mer tidseffektivt för alla inblandade parter.

Kickback till er

Som partner får ni kickback för varje lyckad rekommendation och förmånliga erbjudanden, ett partnerskap med oss ska vara ett bra val för alla inblandade.

Bättre tillsammans

Vi är bra var och en för sig, men ännu bättre tillsammans! Gemensamt kan vi erbjuda ett större värde och ett starkare erbjudande.

Systemleverantörer

Vill ni ha möjlighet att erbjuda era kunder tillgång till snabb och enkel finansiering direkt inne i ert system? Koppla på vår tjänst! Vi jobbar på flera olika sätt och anpassar vår lösning för att passa er.

Läs mer om vårt partnerskap med Bygglet

Idrottsföreningar

Vi hjälper och stöttar idrottsföreningar med både likviditet och likviditetsplanering. Vi har flexibla och välfungerande upplägg som vi anpassar utefter er verksamhet.

Läs mer om vårt partnerskap med ÖIS fotboll

Preferred partner

Vi underlättar för er och era underleverantörer och ser till att det blir enkelt, smidigt och fördelaktigt för alla parter att använda våra tjänster.

Intresserad av att bli partner?

Kontakta mig eller boka ett möte så pratar vi vidare om hur vi tillsammans kan hitta en bra lösning anpassad för era behov!

0761-82 08 61

niklas.arvidsson@fg.se

Boka möte med mig