Stärk din idrottsförening tillsammans med oss

Vi förstår utmaningen med att bedriva en ideell förening, oavsett nivå och storlek, och vi finns alltid här för att hjälpa till. Vi är övertygade om att en investering i idrotten är en investering för framtiden och att föreningslivet har en betydande roll i att forma goda medborgare.

Många idrottsföreningar brottas idag med ekonomiska utmaningar och bristande likviditet. Genom ett sponsoravtal som kombinerar sponsring med en stark finansiell partner och en affärsmässig del som alltid ger tillbaka till föreningarna, är vi övertygade om att vi kan vara med och bidra till att skapa goda förutsättningar för att stärka idrottsklubbar runt om i Sverige.

VÅRA ENGAGEMANG

Vi stödjer och samarbetar med flera olika idrottsföreningar av varierande storlek runt om i hela Sverige.

IK Brage

IK Brage är en fotbollsklubb, idag aktiva i superettan, som varit en del av Borlänges idrottshistoria sedan dess bildande den 6 februari 1925.

IK Brage ->

Degerfors IF

Degerfors IF är en fotbollsklubb ifrån det värmländska samhället Degerfors. Klubben bildades 13 januari 1907 och spelar idag i superettan.

Degerfors IF ->

Örgryte IS

Örgryte IS, med bas i Göteborg, grundades den 4 december 1887 och är idag Sveriges äldsta fotbollsklubb med sin fotbollssektion ÖIS som spelar i superettan.

Örgryte IS ->

VSK Bandy

VSK Bandy, Västerås SK Bandyklubb, bildades 1904 och är en av Sveriges mest framstående bandyföreningar.

VSK Bandy ->

Redbergslid IK

Redbergslid IK, är en idrottsförening från Göteborg som bildades redan 1916. Klubben är Sveriges mest framgångsrika handbollsklubb genom tiderna med bland annat 20 SM-titlar i bagaget.

Redbergslid IK ->

Hammarby IF

Hammarby IF är en fotbollsförening som bildades i Stockholm. Factoringgruppen är idag officiell- och dräktpartner till Hammarbys damlag.

Hammarby IF ->

IF Elfsborg

IF Elfsborg grundades 1904 och är idag en av Sveriges mest framgångsrika fotbollsklubbar. Laget spelar idag i allsvenskan och har vunnit SM-guld sex gånger.

IF Elfsborg ->

Hunden, Katten, glassen

Factoringgruppen är sponsor till podcasten hunden, katten, glassen. Podden handlar om allsvenskan i allmänhet och blåvitt i synnerhet och är idag en av de snabbast växande fotbollspoddarna i Sverige.

HKG ->

VARFÖR SAMARBETA MED FACTORINGGRUPPEN?

1. Trygg likviditetspartner

Genom vårt samarbete får ni inte bara likviditet, utan även stöd i er likviditetsplanering för ett mer stabilt kassaflöde för er verksamhet.

2. Välfungerande upplägg

Vi har bred erfarenhet av samarbete med olika föreningar. Vi förstår era behov och utmaningar, och skräddarsyr flexibla lösningar.

3. Kickback till er

Genom att samarbeta med Factoringgruppen kan ni inte bara dra nytta av våra tjänster, ni får även alltid en kickback tillbaka till er som förening.

INTRESSERAD AV ATT VETA MER?

Kontakta mig gärna eller boka ett möte så pratar vi vidare om hur vi tillsammans kan hitta en optimal lösning för era specifika behov!

0709-49 50 60

niklas.allback@fg.se