Vi är ett factoringbolag
som värnar dina kundrelationer

Vi är det personliga factoringbolaget. När du använder våra factoringtjänster vet du att vi sköter dina kundrelationer på ett professionellt och kundvänligt sätt. På denna sida hittar du bolagsinformation och information om oss på Factoringgruppen.

När vi startade Factoringgruppen såg vi behovet av ett factoringbolag med snabbt till beslut, personlig service och med en långsiktig och stabil finansiering. När du anlitar oss får du därför alltid snabb service, tillgång till en personlig kredithandläggare och några av marknadens bästa villkor. Med oss får du helt enkelt ett lite lugnare och skönare företagarliv, fritt från likviditetsproblem.

Hos oss vet du alltid vem du pratar med.

Utifrån sett är vi ett factoringbolag som andra. Vi erbjuder likviditet genom köp eller belåning av fakturor och vi arbetar med både nystartade småföretag och medelstora etablerade företag. Skillnaden är att vi har vår bakgrund inom servicesektorn, inte i finansbranschen. När vi startade Factoringgruppen såg vi värdet av ett personligt och trevligt bemötande i en bransch som dominerades av stora factoringföretag med indrivarmentalitet och call centers.

Factoringbolag med hög servicekänsla.

Med oss får du därför både likviditet och en förlängd arm till dina kunder – ett bra och effektivt alternativ till vanlig bankfinansiering. Hos oss blir du aldrig en i mängden och vi värdesätter alltid den personliga kontakten med dig och dina kunder.

Och vi förstår företagande.

Factoringgruppen är ett familjeägt factoringbolag med lång erfarenhet och gedigen kunskap om småföretagande, finansiering och factoringbranschen. Vårt mål är att göra ditt företagarliv så enkelt, tryggt och förutsägbart som möjligt. Hör av dig till oss, så hittar vi en lösning som passar just dig och ditt företag. Mer information om att sälja fakturor finns här. Du kan också läsa mer om våra tjänster för fakturaköp här.

 • Ställningsbyggare, Malmö

  ”För oss är factoring ett bra alternativ till andra finansieringslösningar. Factoringgruppen har varit med oss i snart tre år och vi är jättenöjda.”

 • Grossist, Stockholm

  ”Vår erfarenhet av Factoringgruppen: det bara funkar. Gott så! Vi rekommenderar. ”

 • Transportbolag, Kungälv

  ”Vi har många fakturor varje månad så för oss var det viktigt att ha en egen kontaktperson. Vi har använt andra lösningar innan, men Factoringgruppens personliga modell funkar bäst för oss.”

 • Måleriföretag i Karlstad

  ”Vi har arbetat med Factoringgruppen i snart fem år. De är enkla att nå och alltid snabba att svara om vi har frågor. Vi rekommenderar dem!”

 • Snickare, Göteborg

  ”Factoringgruppen har grym service och är enkla att ha att göra med. Alltid snabb utbetalning och inget krångel. Tumme upp från oss!”