Har du fått en faktura från oss?

Då kan du känna dig helt trygg. Det har blivit allt vanligare att sälja sina kundfakturor och en av anledningarna är att man vill förbättra likviditeten i företaget.

Bra för din leverantör, bra för dig

Fakturaförsäljning frigör resurser eftersom företaget kan räkna med en enklare administration i slutändan. Man sparar värdefull tid som istället kan läggas på den viktiga kärnverksamheten. En ökad likviditet ger större utrymme för investeringar och andra satsningar.

Vilka är fördelarna för dig när din leverantör använder factoringtjänster?

Vi utför kontroller för att säkerställa att leverantören är registrerad för mervärdeskatt och innehar F-skattsedel. Detta är såklart en bra garanti för dig som kund. Det innebär att vi ser till att du får fakturor som är helt korrekta, vilket är kriteriet innan vi köper fakturan. Om det skulle finnas felaktigheter så kontaktar vi fakturautställaren innan vi går vidare.

En faktura som är såld till oss ska du känna dig trygg med, lika trygg som om den kommit direkt från din leverantör. Vi är godkända och registrerade av finansinspektionen. Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till oss.

 • Ställningsbyggare, Malmö

  ”För oss är factoring ett bra alternativ till andra finansieringslösningar. Factoringgruppen har varit med oss i snart tre år och vi är jättenöjda.”

 • Grossist, Stockholm

  ”Vår erfarenhet av Factoringgruppen: det bara funkar. Gott så! Vi rekommenderar. ”

 • Transportbolag, Kungälv

  ”Vi har många fakturor varje månad så för oss var det viktigt att ha en egen kontaktperson. Vi har använt andra lösningar innan, men Factoringgruppens personliga modell funkar bäst för oss.”

 • Måleriföretag i Karlstad

  ”Vi har arbetat med Factoringgruppen i snart fem år. De är enkla att nå och alltid snabba att svara om vi har frågor. Vi rekommenderar dem!”

 • Snickare, Göteborg

  ”Factoringgruppen har grym service och är enkla att ha att göra med. Alltid snabb utbetalning och inget krångel. Tumme upp från oss!”