Har du fått en faktura från oss?

Har du fått en faktura, påminnelse eller inkassokrav från oss och önskar mer information? Via vår fakturaportal min faktura kan du som fakturamottagare enkelt och smidigt se aktuell status för din faktura samt ladda ner en kopia direkt.

Bra för din leverantör, bra för dig

Fakturaförsäljning frigör resurser eftersom företaget kan räkna med en enklare administration i slutändan. Man sparar värdefull tid som istället kan läggas på den viktiga kärnverksamheten. En ökad likviditet ger större utrymme för investeringar och andra satsningar.

Vilka är fördelarna för dig när din leverantör använder factoringtjänster?

Vi utför kontroller för att säkerställa att leverantören är registrerad för mervärdeskatt och är kreditvärdiga. Detta är såklart en bra garanti för dig som kund. Det innebär att vi ser till att du får fakturor som är helt korrekta, vilket är kriteriet innan vi köper fakturan. Om det skulle finnas felaktigheter så kontaktar vi fakturautställaren innan vi går vidare.

En faktura som är såld till oss kan du känna dig trygg med, lika trygg som om den kommit direkt från din leverantör. Vi är godkända och registrerade av finansinspektionen. Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till oss.