Vi tar hand om din fakturering

Du måste inte lägga tid på att skicka fakturor och se till att de betalas i tid. Vi kan göra det i ditt ställe. Med vår fakturaservice kan du släppa fakturan så snart du är klar med jobbet. Vi skickar ut den, ser till att du får betalt och sköter påminnelser om betalningen blir sen. Gött, va?

Såhär fungerar det:

1. Du jobbar, vi fakturerar

Efter du utfört ditt jobb skickar du fakturan du skapat och andra nödvändiga dokument till oss. När vi tagit emot underlaget skickar vi ut fakturan till din kund.

2. Få rätt betalt, i rätt tid

När vi skickat fakturan till din kund bevakar vi den så att du får betalt i tid. Vi tar emot inbetalningen, skickar över en redovisning till dig och betalar ut pengarna till ditt företagskonto. Självklart ordnar vi även kundreskontran och bokföringsunderlag.

3. Vi hjälper till om det krånglar

Om din kund inte betalar i tid skickar vi en påminnelse. Blir betalningen ändå sen kontaktar vi kunden. Om det inte hjälper kan vi även starta upp inkasso, om du önskar det. För även om det kan ta emot, är det ibland nödvändigt för att få betalt.

Visste du? Om du har fakturaservice kan du dessutom, när du vill, enkelt sälja fakturor till oss och få loss pengarna direkt.

Du väljer hur du vill fakturera

När vi påbörjar ett nytt samarbete sätter vi gemensamt upp en process som passar för dig. Tillsammans bestämmer vi till exempel om fakturorna ska skickas som e-faktura, med e-post eller postalt och hur du vill att vi sköter påminnelser och kravhantering.

Vi tar hand om alltifrån utskick, bevakning, påminnelser, bokföringsunderlag och administration. Du fortsätter jobba med det du mår bra av och slipper krångla med faktureringen. Bra va?

Koppla även på fakturafinansiering

En säkerhet vid oväntade utgifter

När du använder fakturaservice kan du även sälja fakturor till oss och få pengarna utbetalda samma dag. Så koppla på möjligheten, även om du inte behöver det idag, så slipper du dröjsmål om behovet uppstår.

Mindre administration, mindre krångel

Vi tar hand om allt som rör din fakturering, inklusive utskick och påminnelser. Det är både effektivt, ekonomiskt och förbättrar företagets kassaflöde genom snabbare betalningar.

9/10 kunder rekommenderar oss

Våra kundrelationer är det viktigaste vi har. Och våra duktiga medarbetare jobbar stenhårt, varje dag, för att finnas där när våra kunder behöver oss. Därför betyder våra fina kundbetyg extra mycket.

Håll koll på dina fakturors status i appen och Mina sidor!

 

  • Full koll över dina fakturors status
  • Tillgängligt dygnet runt
  • Se ditt bokföringsunderlag
  • Integrera med ditt affärssystem

Lite mer läsning i reklampausen

Mer tid till din kärnverksamhet med fakturaservice

Vill du veta mer?

Fyll i dina uppgifter och skicka in formuläret nedan så kontaktar vi dig så snabbt vi kan.