Vi tar hand om din fakturering

Måste man lägga tid på att skicka fakturor och se till att de betalas i tid? Inte då! Använd vår fakturaservice. Då kan du släppa fakturan så snart du är klar med jobbet. Vi skickar ut den, ser till att du får betalt och sköter påminnelser om betalningen blir sen. Smidigt och enkelt.

Såhär fungerar det:

1. Du jobbar, vi fakturerar

Efter du utfört ditt jobb skickar du fakturan du skapat och andra nödvändiga dokument till oss. När vi tagit emot underlaget skickar vi ut fakturan till din kund.

2. Få rätt betalt, i rätt tid

När vi skickat fakturan till din kund bevakar vi den så att du får betalt i tid. Vi tar emot inbetalningen, skickar över en redovisning till dig och betalar ut pengarna till ditt företagskonto. Självklart ordnar vi även kundreskontran och bokföringsunderlag.

3. Vi hjälper till om det krånglar

Om din kund inte betalar i tid skickar vi en påminnelse. Blir betalningen ändå sen kontaktar vi kunden. Om det inte hjälper kan vi även starta upp inkasso, om du önskar det. För även om det kan ta emot, är det ibland nödvändigt att få betalt.

Visste du? Om du har fakturaservice kan du dessutom, när du vill, enkelt sälja fakturor till oss och få loss pengarna direkt.

Porträtt på person som funderar och är frustrerad. Factoring hjälper dig och ditt företag. Läs mer.

Du väljer hur du vill fakturera

När vi påbörjar ett nytt samarbete sätter vi gemensamt upp en process som passar för dig. Tillsammans bestämmer vi till exempel om fakturorna ska skickas som e-faktura, med e-post eller postalt, vilka betalningsvillkor som ska gälla och hur du vill att vi sköter påminnelser och kravhantering.

Vi tar hand om alltifrån utskick, bevakning, påminnelser, bokföringsunderlag och administration. Du fortsätter jobba med det du mår bra av och slipper krångla med faktureringen. Bra va?

Koppla även på fakturafinansiering

En säkerhet vid oväntade utgifter

När du använder fakturaservice kan du även sälja fakturor till oss och få pengarna utbetalda inom 24h. Så koppla på möjligheten, även om du inte behöver det idag, så slipper du dröjsmål om behovet uppstår.

Mindre administration, mindre krångel

Vi tar hand om allt som rör din fakturering, inklusive utskick och påminnelser. Det är både effektivt, ekonomiskt och förbättrar företagets kassaflöde genom snabbare betalningar.

9/10 kunder rekommenderar oss

Våra kundrelationer är det viktigaste vi har. Och våra duktiga medarbetare jobbar stenhårt, varje dag, för att finnas där när våra kunder behöver oss. Därför betyder våra fina kundbetyg extra mycket.

Vill du bli uppringd?

Vi är inga bot:ar utan mänskliga människor med mänskliga svar. Din personliga handläggare står redo för att svara på frågor och vara det trygga bollplanket.

Eller hör av dig när du har en stund över på 031-719 99 20.

Håll koll i appen och Mina sidor!

På bygget, hemma med vabb eller på kundmöte? Var du än befinner dig, har du alltid koll på dina fakturor.

  • Logga in med BankID och kolla fakturans status.
  • Överför, bevaka, kopiera, finansiera och bokför fakturor kopplade till oss.
  • Lämna över ansvaret till de andra styrelsemedlemmarna och koppla av.
  • Njut av ordning och reda på ekonomin, även när du är på språng.
Mobil med notis från Factoringgruppens app "Din faktura är färdigbehandlad""

Lite mer läsning i reklampausen

Mer tid till din kärnverksamhet med fakturaservice