Krångelfria integrationer med Factoringgruppen

Att sälja fakturor har aldrig varit enklare. Vi har färdiga integrationer med marknadens ledande faktureringssystem och ger dig möjlighet att sälja dina fakturor med en enkel knapptryckning — antingen direkt i ditt befintliga system eller här på Mina Sidor.

Bygglet

Bygglet ger företag inom byggbranschen total kontroll över projekthantering, resursplanering, tidrapportering och fakturering genom ett komplett och webbaserat verktyg. Factoringgruppen och Bygglet har ett långt samarbete och tillsammans erbjuder vi en optimerad lösning som gör det möjligt för dig som kund att sälja dina fakturor direkt när du skapar dem i Bygglets verktyg. Det gör att du kan få betalt för fakturan i samma stund som den skickas ut och få en bättre ekonomi i ditt företag på ett tryggt och smidigt sätt.

Bokio

Bokio gör det enkelt att driva företag och har samlat hantering av bokföring, fakturering och lön i ett och samma smarta program. Genom ett långt samarbete med oss på Factoringgruppen kan du även sälja dina fakturor samtidigt som du skapar dem, direkt i Bokio. Det innebär att du inte behöver vänta på att kunden betalar, utan kan få dina pengar bara några timmar efter du skickat fakturan.

Visma

Visma är Sveriges största leverantör av program för bokföring, redovisning, lönehantering och fakturering. Med Factoringgruppens smarta integration får du automatisk åtkomst till dina fakturor direkt på Mina sidor. Genom en enkel API-nyckel kopplar vi samman ditt Visma-system med vårt, vilket innebär att du slipper dubbelarbete med papperskopior och kan sälja de fakturor du önskar med ett knapptryck.

Fortnox

Fortnox molnbaserade plattform för bokföring, löner och fakturor hjälper över 360 000 företagare att hålla koll på sin ekonomi. Genom en enkel API-nyckel kopplar vi samman ditt Fortnox-system med vårt och ger dig tillgång till våra fakturaköpstjänster på nolltid. Dina kundfakturor synkas och överförs direkt till Mina sidor, där du smidigt och enkelt kan välja vilka fakturor du vill sälja.