SISTA ANSÖKNINGSDAG: LÖPANDE

Driven Lead Developer till Factoringgruppen

Nu söker vi en Lead Developer som vill utveckla framtidens kundupplevelser inom factoring! För oss på Factoringgruppen står kundupplevelsen alltid i fokus. Relation, personlighet och problemlösning är nyckelfaktorerna som gör att vi varje år växer tillsammans med våra kunder. Och eftersom vi tycker att relationen med människor är bland det viktigaste som finns strävar vi alltid efter att utveckla användarvänliga lösningar där digitalt möter mänskligt i perfekt balans.

Om tjänsten

Som Lead Developer på Factoringgruppen driver du ett litet och sammansvetsat utvecklingsteam i att skapa produkter och lösningar i världsklass. Vårt utvecklingsteam har under en lång tid byggt smarta verktyg och skalbara lösningar för bolaget, vilket är det arbete du kommer delta i och fortsatt leda framåt. Teamet äger och förvaltar de produkter som tas fram och vi värdesätter alltid utrymme till att testa, förbättra och finputsa för att skapa optimerade och välutvecklade lösningar.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av och förståelse för systemutvecklingens stora betydelse för en digital verksamhet. Du mångsidig och duktig på att sätta dig in i behov hos såväl kollegor som bolagets kunder. Du är inte rädd för att testa nya metoder eller utmana gamla arbetssätt. Framför allt är ditt ledarskap, din sociala förmåga och ditt stora driv för att hitta lösningar där andra ser hinder det som gör att just du passar perfekt för denna roll.

I korthet letar vi efter dig som:

  • Har gedigen erfarenhet av att utveckla i .Net, C# och React
  • Har erfarenhet av att jobba med Microsoft Azure, Elasticsearch och Kubernetes
  • Är duktig på att förstå, bygga och utveckla API:er
  • Kan omvandla idéer till teknisk implementation
  • Är mångsidig på så sätt att du både kan programmera, hålla en backlog uppdaterad och samtidigt leda och motivera ett starkt team

Varför Factoringgruppen?

Hos oss får du möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med en branschledande aktör. Du får arbeta med den allra senaste tekniken och leda ett skarpt och nyfiket team i spännande utvecklingsprocesser. Framför allt kommer du att vara stolt i slutet av varje arbetsvecka, då du och ditt team återigen förenklat vardagen för såväl våra kunder som dina kollegor genom smarta digitala lösningar.

Omfattning och placering

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt huvudkontor i Göteborg. Här sitter vi centralt i vacker miljö, precis intill Näckrosdammen, med endast fem minuters promenad till Avenyn.

Är du den vi söker?

Då är du varmt välkommen med din ansökan! Du behöver inte ha ett flott CV och ett långt, välformulerat personligt brev. Vi vet av tidigare erfarenhet att personlighet, inställning och motivation är det som krävs för att du ska lyckas hos oss. Bifoga ditt CV och några korta rader om varför just du är rätt person för denna tjänst.