Fyll i dina uppgifter och få ditt erbjudande!

Som partner till ÖIS fotbollsklubb ger vi tillbaka 15% till klubben när ni använder er av våra tjänster. Hör av er till oss för att diskutera era behov och hitta rätt lösning.

Eller hör av dig när du har en stund över på 031-719 99 20

Experter på factoring

Vi har valt att fokusera vår verksamhet kring factoring. Vi kan svara på alla frågor du har om att sälja fakturor, inkasso och fakturaservice.

På Factoringgruppen har vi vuxit tillsammans med våra kunder. Om det är något vår 15 år långa erfarenhet har lärt oss så är det att god service och relation är de viktigaste nycklarna till ett långt och framgångsrikt samarbete.

Vi är experter på factoring men är också duktiga på att förstå framförallt småföretagares behov, utmaningar och arbeta som en långsiktig partner i ditt företagande istället för att vara en snabb lösning. Det är detta som har gjort oss till det marknadsledande factoringbolag vi är idag.

Läs mer om fakturaköp
Person manövrerar maskin. Läs om hur sena inbetalningar ger likviditetsproblem. Sälj faktura och få betalt direkt.
Närbild på händer på tangentbord och mobil. Vårt system integreras i Fortnox, Visma, Bygglet och Bokio.

Varför skall man sälja sina fakturor?

Frigör pengar du redan har

Alla företag och företagare har en mängd olika utgifter. Löner, inköp, leasing, lån och försäkringar behöver betalas vilket kräver säkra intäkter. Genom att sälja dina fakturor får du betalt inom 24 timmar och säkrar pengaflödet.

Få ditt företag att växa

Vi hjälper dig att undvika en situation där företaget stannar i utvecklingen, trots att marknaden och lönsamheten finns, bara för att kassaflödet blir ansträngt av tillväxten. Med factoring kan du investera i ditt företags tillväxt med tex inköp av maskiner, material och inventarier eller satsa på rekrytering.

Få betalt inom 24 timmar

Istället för att ligga ute med pengar för obetalda kundfakturor får du med Factoringgruppen betalt direkt till ditt konto inom 24 timmar.