Fakturaservice

Mer tid till din kärnverksamhet med fakturaservice

Som småföretagare är det ofta tidskrävande att sköta fakturering och all administration det innebär. Faktureringen blir därmed något som skjuts upp eller något du behöver sköta på sena kvällar och helger – vilket är tid du förtjänar att ägna åt något helt annat.

Vårt erbjudande

Med vår fakturaservice får du en helhetslösning där tar vi hand om allt som rör din fakturering. Vi sköter distribution och administration, och kan även hjälpa till med bevakning, påminnelser och inkasso om det skulle behövas. Det blir både effektivt och ekonomiskt, samtidigt som det förbättrar kassaflödet i ditt företag genom snabbare betalningar från dina kunder.

Vi tar hand om dina fakturor – på ditt sätt

När vi påbörjar ett samarbete sätter vi gemensamt upp en process över hur du önskar att vår fakturaservice ska gå till. Vi kommer överens om hur du vill att dina kunder ska ta emot faktureringen, digitalt eller via post, och bestämmer vilka betalningsvillkor och rutiner som ska gälla kring påminnelser och kravhantering. Därefter lämnar du löpande in dina fakturor genom en enkel överföring, som vi sedan distribuerar och administrerar.

Så går fakturaservice till:

Du utför ditt arbete

När du har utfört ett arbete, sålt en produkt eller en tjänst skickar du över din kunds kontaktuppgifter tillsammans med fakturor och andra nödvändiga dokument till oss.

Vi fakturerar din kund

Så fort vi har tagit emot underlaget skickar vi ut fakturan till din kund och skickar fakturakopior och avräkning till dig.

Betalningar

Därefter bevakar vi fakturan och ser till att din kund betalar i rätt tid. Vi tar emot inbetalningen, redovisar till dig och betalar ut till ditt företagskonto. Vi sköter även kundreskontran och lämnar bokföringsunderlag.

Betalningspåminnelse och inkasso

Om din kund inte betalar i rätt tid skickar vi ut en betalningspåminnelse. Om betalningen är sen trots påminnelsen kontaktar vi din kund. Hjälper inte detta kan vi, i samråd med dig, sätta in ett inkassoförfarande.

Registrera dig med BankID och kom igång direkt med fakturaservice.

🍪 Mmm... cookies

Genom att fortsätta på sidan accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy.