Sälj faktura

Sälj dina kundfakturor till oss – få pengar redan idag

Att sälja fakturor, en eller flera, är ett snabbt och enkelt sätt att frigöra kontanter i ditt företag som du till exempel kan använda till att investera i nya maskiner, en ny rekrytering eller något annat som utvecklar din verksamhet.

Fördelar med att sälja fakturor

Få ut pengarna från dina fakturor snabbare

Idag är kredittider på upp till 30-60 dagar inte ovanligt, vilket gör att du tyvärr får vänta länge innan du får betalt. När vi köper fakturor av ditt företag får du betalt för dina kundfordringar mycket snabbare – i de flesta fall redan inom en arbetsdag. Genom att sälja fakturor frigör du kapital som kan göra nytta i företaget, istället för att du ska agera bank åt dina kunder.

Ha alltid tillräcklig likviditet för företagets utbetalningar

Med god tillgång till kontanta medel slipper du oroa dig över om du har tillräcklig likviditet för att betala skatter, löner, leverantörsfakturor och andra utgifter.

Finansiera tillväxt och nya affärsmöjligheter

Om ditt företag står inför ett större projekt eller behöver göra investeringar krävs kapital. Då ger factoring den extra likviditet som behövs. Många företagare använder till exempel factoring för att kunna agera snabbare vid upphandlingar och förhandlingar samt för att finansiera ny utrustning.

Minska företagets fakturaadministration

När du säljer dina fakturor till oss sköter vi all fakturabevakning, tar hand om betalningspåminnelser och kan även sköta inkasso ifall du har kunder som inte betalar i tid.

Kom igång med BankID i tre steg eller prata med våra factoringexperter

🍪 Mmm... cookies

Genom att fortsätta på sidan accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy.