• Starta direkt, ha pengarna på kontot redan idag!

  Lämna dina kontaktuppgifter för pris och information, helt förutsättningslöst. Få loss pengar redan idag!

  Left column
  Right column
  * Obligatoriska fält
  • Få ut pengarna inom 24 timmar
  • Snabb & personlig service
  • Marknadsledande priser & vilkor

Starta direkt - sälj din första faktura och ha pengarna på kontot i dag.

Vad händer när jag kontaktar er?

När vi fått in din förfrågan gör vi en realtidsbedömning. Sen återkommer till dig med prisuppgift och övrig information och villkor. Att kontakta oss är alltid 100% förutsättningslöst och vi hanterar din information med högsta sekretess.

När får jag pengarna?

Så snart du har godkänt våra villkor kan du skicka din första faktura. Vi betalar i normalfallet ut dina pengar redan samma dag.

Varför ska jag välja Factoringgruppen?

– Förmånliga villkor och priser
Vi är idag ett av Sveriges största factoringföretag. Det har vi blivit genom att erbjuda några av marknadens bästa villkor och priser. Varje månad använder drygt 2000 nöjda företagare i hela Sverige våra tjänster. Bland dem finns alltifrån enskilda firmor till större industriföretag, transportörer och hantverkare.

– Sveriges mest omtyckta factoringföretag?
Hela vår modell går ut på att ha nöjda kunder. Därför är vi stolta över att hela 9 av 10 av våra kunder svarade att de rekommenderar oss till företag i sin omgivning. Det är med hjälp av vårt goda samarbete med kunder, och deras rekommendationer till andra företag, som vi har kunnat växa till ett av Sveriges största factoringföretag. På bara lite drygt 10 år.

– Säg hejdå till fakturaadministration
När du säljer en faktura till oss tar vi hand om all fakturaadministration åt dig. Alltifrån fakturabevakning till påminnelser och administration. Det gör att du kan fokusera 100% på att driva och utveckla ditt företag.

– Vi tar väl hand om dina kunder
Dina kunder är det viktigaste för dig, därför är de även det för oss. Vi behandlar alltid dina kunder med respekt och personlig service i alla lägen. Du får alltid en personlig handläggare hos oss och vi är aldrig längre bort än ett telefonsamtal när du har frågor.

 • Ställningsbyggare, Malmö

  ”För oss är factoring ett bra alternativ till andra finansieringslösningar. Factoringgruppen har varit med oss i snart tre år och vi är jättenöjda.”

 • Grossist, Stockholm

  ”Vår erfarenhet av Factoringgruppen: det bara funkar. Gott så! Vi rekommenderar. ”

 • Transportbolag, Kungälv

  ”Vi har många fakturor varje månad så för oss var det viktigt att ha en egen kontaktperson. Vi har använt andra lösningar innan, men Factoringgruppens personliga modell funkar bäst för oss.”

 • Måleriföretag i Karlstad

  ”Vi har arbetat med Factoringgruppen i snart fem år. De är enkla att nå och alltid snabba att svara om vi har frågor. Vi rekommenderar dem!”

 • Snickare, Göteborg

  ”Factoringgruppen har grym service och är enkla att ha att göra med. Alltid snabb utbetalning och inget krångel. Tumme upp från oss!”