FACTS

Vad gör en Customer Success Manager?

Vi på Factoringgruppen har varit tillräckligt länge i branschen för att veta att det inte finns ett recept för framgång som stämmer för alla, utan strävar istället för att vara så behjälpliga som möjligt utifrån varje kunds unika förutsättningar och behov. Just därför har vi duktiga medarbetare med titeln “Customer Success Manager”.

Porträtt på Hesha, ung kvinna som tittar in i kameran med armarna i kors.

Möt Hesha

Customer Success är inte långt ifrån dess direktöversättning: kundframgång. Allt som finns inom ramarna för Customer Success görs för att uppnå framgångsrika relationer med våra kunder, och det vet Hesha allt om.

Heshas resa på Factoringgruppen startade för sex år sedan, då som kredithandläggare. Ansvaren blev successivt fler och det dröjde inte länge för den strukturerade, glada och sociala träningsentusiasten innan hon axlade rollen som sälj- och kreditkoordinator. Förra året fick hon förfrågan om att jobba med Customer Success. Genom sin roll har hon lärt känna många av er som är kunder hos oss – så det är väl på tiden att ni får lära känna Hesha!

Vad innebär tjänsten som Customer Success Manager?

Jag ansvarar för onboarding av nya kunder, tar hand om befintliga kunder genom att utveckla, förstärka och förbättra relationen på olika sätt. Tack vare min mångåriga erfarenhet inom kredithandläggning kan jag även hjälpa kunderna med deras fakturafrågor och hitta finansiella lösningar som passar just deras behov.

Vad är viktigast i rollen som Customer Success Manager?

Att alltid vara serviceminded och lösningsorienterad! Bra service för mig är att aldrig glömma kundperspektivet, att alltid se på saker och ting utifrån kundens synvinkel. Och jag tror att det är det som gör att vi skiljer oss från andra factoringbolag — vi är inte så fyrkantiga utan är lyhörda och flexibla.

Hur är det att vara Customer Success Manager på Factoringgruppen?

Vi har ett fantastiskt ledarskap som leder företaget framåt år efter år. Goast är att man som anställd känner sig som en viktig kugge i teamet och att man bidrar till företagets utveckling. Atmosfären här är varm och inbjudande. Vi är som en familj och alla i organisationen bidrar till den härliga stämningen vi har.

Vi finns här för dig

Letar du efter en partner som med varm hand kan erbjuda flexibla finanseringsalternativ till ditt företag? Då vågar vi påstå att du hittat rätt. Som kund hos oss finns vi här för dig – i nöd och lust. Läs mer om oss och vad vi kan erbjuda ditt företag och tveka inte att kontakta oss om du har några frågor!