Factoring med fokus på dina kunders upplevelse

Att sälja dina fakturor till oss är tryggt. Vi vet att dina kunder är det viktigaste för ditt företag. Därför är de även det för oss. Vi vet också att nöjda kunder och goda relationer är en förutsättning för ett gott samarbete och bästa resultat.

Därför behandlar vi alltid dina kunder med stor respekt, vänlighet och service. Det är en av våra grundläggande värderingar och något som är djupt rotat i hela vår organisation och företagets historia.

Du säljer fakturorna – aldrig relationen

När vi köper dina fakturor via tjänsten fakturaköp, tar vi också över fordran på din kund. Detsamma gäller när du belånar fakturor. Detta är ett stort ansvar och något vi tar på största allvar. Det är därför i detta skede mycket viktigt att dina kunder behandlas på samma sätt som du själv skulle gjort. Det vet vi leder till nöjda och återkommande kunder – både för dig och för oss.

Vilken information får dina kunder av oss?

Om du vill veta vilken information vi ger dina kunder efter att du sålt en faktura till oss, kan du klicka på rubriken ”Har du fått en faktura från oss?”. Du är också alltid välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi arbetar för att vara din förlängda arm när vi hanterar dina fakturor.

🍪 Mmm... cookies

Genom att fortsätta på sidan accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy.